Erhvervsmaler

FORSIDE/ERHVERV 

Erhvervs maler med 20 års erfaring.
Som erhvervs maler i Storkøbenhavn, har vi mange års erfaring i behovsafdækning og udarbejdelse af tilbud til Deres virksomhed.

Hvis Jeres bygning, kontorer eller gangarealer trænger til en opfriskning, står vi gerne klar med rådgivning, ekspertise og arbejdskraft.

Vi har forståelse for at Jeres virksomhed skal kunne fungere under malerprocessen, og tager derfor de fornødne hensyn i samråd med jer.

Under hele malerprocessen vil der blive fjernet affald og ryddet op, så det er muligt at arbejde optimalt under de givne forhold.

 Malerservice i Storkøbenhavn

Som malermester i eget hus, kan der indgås særskilte aftaler omkring nat og weekend arbejde, såfremt det er haste opgaver der har en stram deadline.

Ved facede renovering, og andet udendør arbejde, vil der være sæsoner, hvor det ikke er muligt at udføre arbejdet. Særligt malerarbejde ved høje frostgrader, vil ikke være muligt udendørs.

Tilbud på malerarbejde

Vi er selvfølgelig medlem af: Malerforbundet, som er en garanti for at vi udfører arbejdet korrekt.

Vores arbejde starter altid med et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår maleropgaverne, og derefter er det vores opgave at udarbejde og fremsende et tilbud som matcher det, De som kunde ønsker. Først ved endelig underskrivelse, har vi en aftale, og arbejdet påbegyndes.

maler broendby

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på (+45) 22 23 68 01 eller bl-malerservice@mail.dk for spørgsmål.